De Werkgroepen

Tuinbouw

regenboog

De Tuinbouw is niet alleen het zaaien en oogsten, het is een veelzijdige taak.  Over wat we tot nu toe bereikt hebben kun je hier lezen.  

Ons team bestaat uit Arnoud, Bert, Boas, Fabian, Hans, Mas, Nelly, Roelof en Wim.

Meer

Dierhouderij

WhatsApp Image 2020-12-01 at 10.12.49 (3)

Dierhouderij is een werkgroep van 11 personen, te weten René, Bert, Ria, Piet & Ria, Gert & Hannie, Daniel, Gerben, Harry & Maike. Het mooie van dit clubje is dat we ervaring hebben met alle diersoorten. Zo hebben we 4 boerenzonen die opgegroeid zijn op een veeteelt bedrijf en er zijn een aantal die daar totaal geen ervaring er mee hebben en daardoor weer kunnen voorkomen dat er een tunnelvisie ontstaat. Maar laten we ons eerst even voorstellen.

Meer

Inrichting terrein

IMG_3610

(Het zo praktisch, veilig en overzichtelijk mogelijk inrichten van het erf. En alles wat daarbij komt kijken.)

Met zo’n 8 man gaan we bijna elke zaterdagochtend aan de slag voor verschillende klussen op de boerderij die Fabian en Mas, maar ook andere werkgroepen aan ons vragen.

Meer

Communicatie

Collage krantjes

Net zoals alles op onze boerderij, ontwikkelt en vernieuwt de werkgroep Communicatie zich continu. Het begon met 11 kartrekkers die tal van acties inzetten om aan zoveel mogelijk mensen te vertellen over hun prachtige initiatief. Heel Apeldoorn moest weten dat wij een boerderij wilden starten en dat iedereen zo een kans kreeg om mee te doen!

Meer

Uitgifte

WhatsApp Image 2020-11-17 at 13.14.28 (1)

Bestuur

1